Het is leuk om een industriële badkamer in te richten!

Geplaatst op

Is het niet hartstikke leuk om een geweldige badkamer in te richten? Ja, natuurlijk is dat leuk! En wij hebben geweldige tips voor je om je te helpen snel en makkelijk zo’n topdesign te realiseren. Neem het snel met ons door zodat je aan de slag kan.

Bij https://www.tonscholten.nl/ nemen ze graag met je door wat populair design is voor de badkamer. Dus we raden je aan om na het lezen van dit artikel even te kijken op hun website: tonscholten.nl. Lees nu snel verder!

Wat is industrieel design voor je badkamer?

Industrieel design is een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden, ook in de badkamer. Met zijn strakke lijnen, minimalistische esthetiek en robuuste materialen biedt industrieel design een moderne en stijlvolle uitstraling.

Kies voor robuuste materialen

Een van de kenmerken van industrieel design is het gebruik van ruwe, onbewerkte materialen. Denk aan beton, baksteen, metaal en hout met een verweerde uitstraling. Gebruik bijvoorbeeld betonnen wastafels of een houten werkblad met zichtbare houtnerven. Deze materialen geven de badkamer een stoere en industriële look.

Open design

Industrieel design streeft naar een open en ruimtelijke indeling. Minimaliseer het gebruik van scheidingswanden en creëer een open gevoel in de badkamer. Gebruik bijvoorbeeld glazen douchewanden of een vrijstaand bad om de ruimte te vergroten en het industriële karakter te behouden.

Strakke lijnen en geometrische vormen

Strakke lijnen en geometrische vormen zijn essentieel voor een industrieel ontwerp. Kies voor rechthoekige wastafels, vierkante spiegels en hoekige kranen om de geometrische esthetiek te versterken. Combineer deze elementen met minimalistische badkameraccessoires om een gestroomlijnde uitstraling te bereiken.

Verlichting als blikvanger

Binnen een industrieel design is een mooi lichtplan erg belangrijk. Kies voor industriële verlichting, zoals vintage geïnspireerde wandlampen of hanglampen met zichtbare gloeilampen. Deze verlichting voegt niet alleen een industrieel accent toe, maar creëert ook een sfeervolle ambiance in de badkamer.

Contrastrijke kleurenpaletten

Industrieel design staat bekend om zijn contrastrijke kleurenpaletten. Combineer donkere tinten, zoals zwart, grijs en antraciet, met lichtere kleuren, zoals wit of crème, om een gebalanceerd contrast te creëren. Vergeet niet om af en toe een beetje toe te voegen, bijvoorbeeld met een felgekleurde badmat of accessoires, om de ruimte levendiger te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt doen om een topdesign te maken thuis.

Contactgegevens

Via info @ uzoekteensfeerhaard.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden