Gietvloeren met stijl

Geplaatst op

Een gietvloer staat voor vele bekend als een betonlookvloer voor bijvoorbeeld garages, grote loodsen en winkels. Toch weten velen niet dat een gietvloer ook wel degelijk stijlvol kan zijn. sterker nog, een gietvloer is zeer aan te raden en is mogelijk om in elke ruimte te laten plaatsen. Ook is het mogelijk om allerlei stijlen en kleuren te kiezen om je huis helemaal mooi af te maken. Wil je een mooie gietvloeren online bestellen, of ga je liever langs de winkel? Beide is uiteraard mogelijk. Maar voordat je van plan bent om het te bestellen is het misschien eerst handig om deze blog te lezen met leuke ideeën en stijlen.

Leuke gietvloer looks

Er zijn verschillende leuke stijlen en kleuren van gietvloeren beschikbaar, zo zijn er onwijs veel kleuren en tinten waar je mee kunt mengen. We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Industrieel interieur: met deze stijl creëer je een robuuste en ruimtelijke uitstraling. Dit is een stijl die mooi past bij hoogglans, winkels en bijvoorbeeld een badkamer met marmer
  • Landelijk interieur: vaak zie je bij deze stijl hout en laminaat terug komen. Maar door de vele kleur en tint keuze van gietvloeren zie je dit ook steeds vaker in beeld komen. 
  • Modern interieur: bij een moderne stijl past dit uiteraard ook heel goed. Zeker als je je vloer laat aanbrengen met bijvoorbeeld hoogglans. Door de mooie strakke lijnen van de meubels zelf komt de vloer nog meer tot zijn recht
  • Scandinavisch interieur: is een groeiende woonstijl in Nederland. Door veel houtgebruik is het extra mooi om een wat rustigere vloer uit te kiezen. Zo komt de rest van je interieur net even wat mooier in beeld.
  • Retro interieur: bij een retro stijl kun je al helemaal los gaan met leuke heftige kleuren en tinten van je meubels, en dus ook zeker met je gietvloer! bekijk de vele kleuren waar je uit kunt kiezen en maak je huis compleet

Gietvloer voor je badkamer

Een gietvloer is een ideale vloer voor de badkamer. Toch is een gietvloer in de badkamer gek genoeg ‘nog’ niet heel populair. Dit komt omdat niet iedereen weet hoe handig en stijlvol dit wel niet is. Om te beginnen is een gietvloer namelijk waterdicht. Dit is essentieel in de badkamer omdat je natuurlijk veel water gebruikt op voornamelijk de vloer. Verder is er natuurlijk veel vocht in de ruimte en is het fijn dat je geen vocht en water in voegen blijft houden. De gietvloer heeft dan ook geen naden en voegen en wordt geheel in één keer ingegoten. Dit zorgt dus voor een gezonde schone en makkelijk droog te maken badkamerruimte. En ondanks de voordelen is de vloer natuurlijk ook geheel stijlvol uit te kiezen! Zo kun je uit daadwerkelijk talloze kleuren en tinten kiezen om je vloer volledig in de stijl van je badkamer te matchen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen met je door wat je kunt doen om een topdesign te maken thuis.

Contactgegevens

Via info @ uzoekteensfeerhaard.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden