opc_loader

Het winterseizoen is weer begonnen !

Met de uitgebreide collectie Bio-Ethanol Haarden van Uzoekteensfeerhaard haalt u binnen enkele seconden warmte en sfeer in uw interieur. Er is altijd wel een Bio-Ethanol Haard model wat in uw woonomgeving past.

 

Kiezen voor een Bio Ethanol Haard van Uzoekteensfeerhaard betekent een keuze voor gemak. U kunt namelijk genieten van een Uzoekteensfeerhaard Bio-Ethanol Haard zonder daarvoor een grootschalige verbouwing te hoeven toepassen. Voor het gebruik van een Bio Ethanol Haard heeft u geen rookkanaal nodig, een Biohaard geeft geen rook en geur als reststoffen.

 

Uzoekteensfeerhaard heeft een ruim aanbod in diverse vloer en wand Biohaarden waarvan sommige modellen zelf samen te stellen zijn. U maakt dan een keuze uit een bepaalde ombouw of lijst met daarbij een losse Bio Ethanol inzethaard. Ook biedt Uzoekteensfeerhaard als specialist op het gebied van Bio-Ethanol Haarden u de unieke mogelijkheid voor het bestellen van enkel maatwerk Bio Ethanol branders in aluminium of rvs. U maakt dan zelf een ombouw waar u de betreffende Biobrander in plaatst zodat u een unieke openhaard creëert.

 

Wanneer u weinig ruimte heeft in uw interieur voor het plaatsen van een vrijstaande Biohaard dan kunt u bij Uzoekteensfeerhaard een keuze maken uit de diverse wandhaarden die u direct aan de muur kunt bevestigen. Een Bioethanol Haard aan de muur zorgt voor een magische sfeer setting in uw huis. Bioethanol muur Haarden heeft Uzoekteensfeerhaard in moderne en klassieke vormgevingen zodat er voor ieder interieur een passend model te krijgen is.

 

Bio-Ethanol is een milieuvriendelijke vloeibare brandstof vervaardigd uit milieuvriendelijke grondstoffen. Bio-Ethanol wordt gezien als de brandstof voor de toekomst die de fossiele brandstof moet gaan vervangen. Bioethanol Haarden geven een breed vlammenbeeld(over de volle lengte van de brander) met een natuurlijk vuurbeeld, dit is echter wel afhankelijk van de kwaliteit die gebruikt wordt. Naast sfeer geven Biohaarden ook een zeer behaagelijke warmte , zonder dat hiervoor een rookkanaal nodig is.

 

Nu kiezen...betekent binnenkort genieten!