opc_loader

Safretti

 

Safretti is een hoogwaardig merk gespecialiseerd in sfeerhaarden op bio-ethanol. De sfeerhaarden laten direct zien wat design is. Luxe design sfeerhaarden vindt u dan ook uitsluitend van het merk Safretti. Hun specialisme is het ontwerpen van duurzaam design waar u nog jaren van kan genieten. Ze werken dan ook samen met hoogwaardige designers zoals de Porsche design studio. De haarden kenmerken zich dan ook door strakke lijnen en een modern design zoals u dit kan verwachten van Porsche. De haarden worden vaak bevestigd aan de muur, maar kunnen ook gebruikt worden in een open ruimte doordat er geen rookkanaal nodig is.
 

Zelf aan de slag om uw eigen openhaard te bouwen met Safretti.


Naast kant-en-klare sfeerhaarden is het mogelijk om via Safretti losse branders te kopen. Laat u inspireren door grote Italiaanse designers en bouw uw eigen sfeerhaard. Zo kan u een brander plaatsen in een speciale inkeping in de muur. U heeft geen rekening te houden met een rookkanaal dankzij de bio-ethanol brandstof. Zo kan u eenvoudig uw eigen design sfeerhaard bouwen of eventueel een scheidingswand maken tussen verschillende kamers. Met de brander maakt u eenvoudig een prachtige scheidingswand waardoor u extra kan genieten van de sfeer met een Safretti.
 

Unieke design sfeerhaarden van Safretti..


Safretti werkt samen met grote designer namen en het resultaat is zeker zichtbaar. Zo heeft u een ruime keuze uit moderne design sfeerhaarden binnen onze collectie. Ontdek unieke bio-ethanol haarden zoals u die nergens anders ziet. De bijzondere vormen maken deze haarden nog mooier dan een echte openhaard. Het voordeel is dat ze zelfs verkrijgbaar zijn in tafelmodellen zodat u ze gerust op de salontafel kan plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een moderne wave sfeerhaard. Uiteraard kan u ook voor gewoon een simpel design kiezen met een cube. Simpel maar doeltreffend dat is absoluut het slogan van een safretti sfeerhaard.

Online een safretti sfeerhaard bestellen.

In de winkel komt u deze bijzondere sfeerhaard bijna niet tegen, maar de Safretti is online wel te bestellen. U kan zo online een bio-ethanol haard uitzoeken die past binnen uw moderne interieur. Ontdek de mogelijkheden en de uitgebreide collectie van Italiaanse top designers. 

Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 26 (van de 26 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Webwinkelkeur