opc_loader

Rubyfires

 

Rubyfires is de specialist in Nederland als het gaat om sfeerhaarden zonder rookkanaal. Unieke design haarden worden door de ontwerpers van Rubyfires ontworpen om uw woonkamer helemaal in te pakken. De laatste jaren is dit merk sfeerhaarden bekend geworden van de televisie. Tijdens diverse metamorfoses worden woningen sfeervol aangekleed met een sfeerhaard van Rubyfires. Nog nooit heeft u vuur zo levensecht zien spelen met elektrische haarden, maar ook bio-ethanol haarden. Beiden soorten haarden worden door dit bekende merk ontworpen en in huis geplaatst. De openhaarden staan vooral bekend om sfeer, design en een hoge kwaliteit.
 

Inzethaarden van Rubyfires.


Rubyfires levert diverse soorten openhaarden die u op diverse plekken in uw woning kan plaatsen. Zo kan u de speciale inzethaarden zelf een plekje geven en inbouwen in uw woning. Zo gebeurd het regelmatig dat de openhaarden ingebouwd worden in een strakke tussenwand. Deze tussenwand kan u helemaal zelf maken en u hoeft alleen nog de openhaard te plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het vlammenspel in uw inzethaard. U kan bij Rubyfires kiezen voor zowel een bio-ethanol inzethaard als een elektrische inzethaard.
 

Design haarden van Rubyfires..


Rubyfires is vooral bekend om de luxe designhaarden die u in diverse formaten online kan bestellen. De design haarden zijn prachtig vormgegeven en passen in de moderne woning thuis. Als u liever geen moderne inrichting in uw huis ziet, dan kan u altijd nog kiezen voor een traditioneel design van Rubyfires. Met een schouw heeft u een tijdloos design die goed past in deze tijd. Door de schouw aan te kleden met accessoires krijgt u een echte klassieke look binnen uw woning.

Rubyfires voor buitenhaarden.

Rubyfires is niet alleen geschikt voor openhaarden in uw woning. U kan de openhaard ook prima buiten plaatsen als u kiest voor de buitenhaarden van het gerenommeerde merk. De buitenhaarden werken vaak met bio-ethanol en geven precies de unieke sfeer waar u naar opzoek bent voor uw eigen design achtertuin. U kan de openhaard gebruiken als scheiding met uw terras en woning of gewoon als extra sfeermaker. Zo kan u tijdens een barbecue genieten van een buitenhaard van Rubyfires. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur