opc_loader

HORUS LICHTEN VAN DE GEEST IN HET HUIS

 

 

Met het vervaardigen van originele Bio-Ethanol Haarden en bijpassende accessoires, die bij uitstek geschikt voor ieder interieur, wil Horus bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving. Horus voldoet aan de gestelde fabricage-eisen omtrent Bio-Ethanol Branders en komt tevens tegemoet aan de wensen van de klant (ontwerp, gebruik, duurzaamheid, technologie). Door creatief om te gaan met vuur, water en staal verkrijgt Horus de zo kenmerkende vormen/modellen waarbij men het evenwicht tussen mensen en de omgeving die hen omringt niet uit het oog verliest.

 
 

Bio-Ethanol Haard

Onze op Bio-Ethanol werkende Haarden zijn een nieuw decoratief concept voor huis, restaurant, bar, hotel, kantoor en terras. Er wordt een milieuvriendelijke biologische brandstof als energiebron gebruikt. Installatie van een schoorsteen en of een brandstofpomp(gas) zijn niet nodig. Een Bio-Ethanol Haard produceert geen schadelijke stoffen,residu of geur en is compleet onderhoudsvrij.

 
 

Bio-Ethanol

Horus Bio Ethanol Haarden gebruiken een duurzame milieuvriendelijke energie bron. De natuurlijke Alcohol ontstaat uit de fermentatie van suikers uit agrarische en natuurlijke producten als suikerriet, aardappels en graan. De Bio-Alcohol is samengesteld uit biologische elementen die de ecologische balans niet verstoren. Verbranding van de Ethanol genereert enkel schone reststoffen als: warmte, waterdamp en koolstofdioxide. NO PM10, NO CO2, NO ALDEHYDEN.

 
 
Gerecycled materiaal
Horus is zich bewust van haar verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu; elk model wordt zorgvuldig ontwikkeld en er wordt rekening gehouden met de invloed op het milieu gedurende het gehele proces, vanaf de aanschaf van het materiaal tot en met de verwijdering wanneer het product niet meer wordt gebruikt. Horus gebruikt uitsluitend materialen die voor meer dan 80% recyclebaar zijn en afkomstig van fabrieken die gerecycled materiaal gebruiken (zoals aluminium).
 
 
Milieu
Waarom zou u Bio-Ethanol gebruiken als brandstof voor uw Horus Biohaard? De exploitatie van fossiele brandstoffen(olie, steenkool, gas) is de belangrijkste oorzaak van ernstige milieuproblemen zoals het broeikaseffect, de luchtvervuiling, de temperatuurstijging met als gevolg de catastrofale gebeurtenissen van de laatste tijd. Echter, het gebruik van nieuwe energiebronnen (biomassa, zonne-energie en hetzelfde ethanol) is niet alleen essentieel voor het beleid om de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen maar heeft ook economische en sociale voordelen zoals het onbeperkt gebruik van grondstoffen.
 
 
Veiligheidscertificering
Horus Bioethanol haarden worden geproduceerd in Italië conform Europese standaarden en worden getest door IMQ Primacontrol Italië.

 

Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Webwinkelkeur