opc_loader

Bio-blaze

 

Bio-Blaze is een familiebedrijf uit België gespecialiseerd in het ontwerpen van openhaarden zonder schoorsteen en rook. Voor lang niet iedereen behoort een openhaard tot de mogelijkheden. Het aanleggen van een schoorsteen kost vaak veel geld. Bio Blaze producten zijn zo gemaakt dat iedereen een schoorsteen in huis kan plaatsen. Door out-of-the-box te denken weet het bedrijf een openhaard brander te bouwen die geschikt is in iedere woonkamer. Zo voldoen de openhaarden aan alle behoeftes van iedereen die opzoek is naar sfeer binnen een woning. Bij Bio Blaze wordt sfeer en design samen gecombineerd tot een unieke sfeerhaard.
 

Openhaard zonder schouw of andere aansluitingen.


De Bio-Blaze is de ideale schoorsteen voor iedereen die een sfeerhaard wil zonder gedoe. De openhaard werkt namelijk niet alleen zonder schoorsteen, maar ook zonder gas en rook. Het gaat hierbij ook niet om een nep vlam, maar om echt vuur. De Bio-Blaze werkt namelijk op basis van bio-ethanol. Voor bio-ethanol zijn geen externe verbindingen nodig om gas of elektra aan te sluiten en is geen schouw nodig. Dit bespaart u een flinke verbouwing want u kan de openhaard direct neerzetten in uw woonkamer. De Bio-Blaze is eenvoudig te installeren in uw woonkamer of zelfs midden in uw tuin of badkamer. U kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk dankzij de bio-ethanol brandstof. Binnen onze collectie vindt u diverse soorten sfeerhaarden met verschillende toepassingen. Zo bepaalt u helemaal zelf waar u een prachtige sfeerhaard plaatst.
 

Ruime keuze uit design sfeerhaarden bij Bio-blaze..


Bio-Blaze heeft een ruime keuze met diverse design sfeerhaarden uiteraard allemaal werkzaam op bio-ethanol. U kan kiezen voor een eenvoudige tafelhaard voor wat sfeer op uw salontafel. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een losse sfeerhaard als scheiding tussen verschillende ruimtes. Een ander populair model is de wall mounted sfeerhaard van Bio-Blaze. Deze sfeerhaard wordt zonder schouw op de muur gemonteerd en geeft een prachtige vlammenspel in uw kamer. Ontdek zelf de ruime collectie en neem een kijkje naar wat het leukste staat in uw woning. Van design tot een simpele sfeerhaard het is allemaal mogelijk binnen onze ruime sfeerhaarden collectie.

Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
Winkelwagen
Webwinkelkeur