Details over onze Aanbieding

 

Stuur ons een aantal sfeer foto's van de door u onlangs gekochte haard die u in uw eigen huis geplaatst heeft, en u ontvangt hiervoor tot een max van 15L aan GRATIS BIO ETHANOL. Lees  onze richtlijnen voor het maken van een kwalitatief juiste foto. Wanneer uw foto door ons team geselecteerd en geplaatst wordt op onze website ontvangt u binnen 7 dagen GRATIS BIO ETHANOL. voor uw haard. De hoeveelheid GRATIS BIO ETHANOL die u ontvangt is afhankelijk van het type model wat u heeft gekocht. Daarom dienenn wij naast de gemaakte foto's ook u naam, adres en type haard met order nr van u te ontvangen. U kunt de foto's en de benodigde gegevens sturen naar info@uzoekteensfeerhaard.nl

 

Richtlijnen voor het maken van een kwalitatief goede foto

Perspectief: Maak nooit en foto van bovenaf, maar probeer een foto recht vooruit te maken of van de zijkant zoadat u nog een stuk muur, kast of tv op de foto heeft staan van een totaal aanzicht. Wij willen nl graag zien hoe de haard past in u woning als sfeer beeld.
 


 

Grootte en Resolutie:

Wij preferere foto's met een hogere resolutie, maar wanneer dit voor u niet mogelijk is(foto's met gsm) is dat ook geen probleem mits het een mooie sfeerfoto is en zouden wij die graag ook ontvangen. De ingestuurde foto's mogen niet groter zijn dan 5MB en niet kleiner dan 300KB.

 

Vlammen:

We preferenen een foto van een haard in gebruik maar realiseren ons dat een bewegende vlam zeer moeilijk te fotograferen is, daarom maakt het ons niet zoveel uit hoe de vlam erop staat als de foto compleet is.(een filmpje mag ook) We zie u haard ook graag zonder vlam op een foto staan als geheel in uw kamer. Gebruik diverse hoeken en instellingen om te proberen een zo'n goed mogelijke foto met of zonder vlam te krijgen.

 

Camara instellingen:

Gebruik geen flitser voor het maken van een foto van een haard met beweegbare vlam. Wanneer het mogelijk is om de camara in te stellen op automatic is dat onze voorkeur. Wannneer het ook mogelijk is om de camera in te stellen op sceneprogramma's selecteer dan Nacht Potret of Low Light of een andere scene. Nog beter en stabieler is het om de  camera ergens op te plaatsen zoals een statief of plank zodat er geen beweging meer is van het foto toestel. Wilt u nog precieser zijn met de camera instellingen stel deze dan in op ISO 400 of 800 met een belichtigingstijd van 1/20-1/50 sec. en een diafragma van tussen de f4 en f5 voor vlam opnamen. Maak een aantal verschillende foto;s enn kies daar de beste uit en mail die  naar ons door.

 

Copyright:

Geef bij het insturen van de foto's aan welke naam(titel) u de foto wilt geven, zo plaatsen wij de foto dan in onze galerij op de website www.uzoekteensfeerhaard.nl. Wij zullen u ingestuurde foto niet gebruiken voor andere doeleinden dan het plaatsen in onze galerij. 

 

BIJ VOORBAAT DANK !