opc_loader

Met elektrische wandhaarden brengt u een warme en aangename sfeer in uw woonkamer. Deze haarden zijn zeer eenvoudig aan de wand te monteren, zodat u op een veilige en verantwoorde manier kunt genieten van de heerlijke warme lucht die van de haard vrijkomt. Een groot aantal elektrische wandhaarden kan inmiddels op zonne-energie werken, dit zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en maakt het gebruik een stuk voordeliger. Met deze haarden kunt u via het stopcontact eenvoudig zorgen voor een sfeervol gevoel in uw eigen huis en kunt u hier elke dag van genieten.

Technologie van elektrische wandhaarden

De wandhaarden maken gebruik van nieuwe technologieën vanuit de wereld van licht en warmte. LED-verlichting is de afgelopen jaren op veel vlakken toegepast, vandaag de dag zijn ook elektrische wandhaarden voorzien van de nieuwste LED-verlichting om te zorgen voor prettig licht dat ook warmte afgeeft. Dankzij de ingebouwde ventilator, welke standaard in een groot aantal modellen is ingebouwd, wordt warme lucht de kamer ingeblazen zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Dankzij dit eenvoudige systeem heeft u zelf te allen tijde de kamertemperatuur in handen. U kunt in een handomdraai de temperatuur aanpassen en zorgen voor een fijner gevoel.

Mogelijkheden van onze elektrische wandhaarden

De grote populariteit van dit product is vooral te danken aan de vele mogelijkheden die deze modellen hebben. Niet alleen sfeervol licht en een efficiënte warmteverspreiding is belangrijk, ook het verbruik van de elektrische wandhaarden speelt mee. Door gebruik te maken van zonne-energie kan de stroom op duurzame wijze worden opgewekt en wordt dit op een later tijdstip weer omgezet naar warmte en licht.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Elektrische Wandhaarden zijn tegenwoordig steeds meer in trek en dat komt vooral door de toenamen van de zonne-energie. Doordat u eindeloos kunt variëren in modellen en lijsten is de keuze enorm. Elektrische Wandhaarden zijn niet alleen praktisch, maar ook erg sfeervol. Door de nieuwste technieken zoals LED in de Elektrische Muurhaarden zorgen voor een realistische warme gloed. Hierdoor wordt de illusie van een echt houtvuur versterkt. Daarbij heeft u bij de meeste modellen de mogelijkheid om de aanwezige ventilator in te schakelen. De ventilator blaast de stralingswarmte van de Elektrische Muurhaard de woonruimte in. Bij de meeste modellen Elektrische Hanghaarden kan men de temperatuur instellen op diverse standen.

Winkelwagen
Webwinkelkeur