opc_loader

De elektrische inzethaarden zijn ontwikkeld om in verschillende schouwen geplaatst te worden. Wanneer u een elektrische haard wilt aanschaffen dan bent u hierbij in veel gevallen gebonden aan specifieke schouwen. Het kan voorkomen dat u zelf al een schouw heeft ingebouwd of op zoek bent naar een ander model. In dit geval zijn de elektrische inzethaarden bijzonder effectief om te zorgen voor een prettige sfeer in uw woning. De haard zorgt niet alleen voor een fijne verlichting maar helpt ook bij de verwarming van uw kamers.

Elektrische inzethaarden zonder rookkanaal

Elektrische inzethaarden vereisen geen rookkanaal. De haarden zijn hierdoor bijzonder geschikt voor huizen waar een dergelijk kanaal niet is aangelegd of al lange tijd niet is gebruikt. U kunt de inzethaarden eenvoudig in een schouw aan de wand plaatsen of u kunt voor een vrijstaande schouw kiezen. Afhankelijk van uw eigen wensen met betrekking tot de grootte, kleuren en vormen kunt u een eigen schouw uitzoeken welke in uw woonkamer past en aansluit bij de rest van uw interieur. De prachtige houtblokken in de haard zorgen voor een sfeervol resultaat waar u heerlijk van kunt genieten.

Genieten van uw elektrische inzethaarden

Of u nu van plan bent om tijdens de wintermaanden af en toe te genieten van heerlijke warmte of gewoon iedere dag een warme woning wilt, met onze elektrische inzethaarden gaat het gegarandeerd lukken. Bekijk ons ruime assortiment en kies uit een van de prachtige modellen.

Elektrische Inzethaarden zijn tegenwoordig erg in trek. Met een Elektrische Inzethaard kunt u eindeloos variëren met diverse mogelijkheden in vrijstaande schouwen. Elektrische Inzethaarden zijn niet alleen praktisch, maar ook erg sfeervol als u ze in een wand heeft ingebouwd. Speciale technieken zoals een waterdamp systeem maken een Elektrische Inzethaard niet meer van echt vuur te onderscheiden. Door daarbij de toepassing van aparte ‘houtblokken’ creëert u een sfeervol vlammenspel met een warme gloed. Naast het praktische van een Elektrische Inzet Haard is ook aan het comfort gedacht: bij een aantal modellen blaast een ventilatiesysteem de stralingswarmte het woonvertrek in. De warmtecapaciteit kan daarbij met een thermostaat worden geregeld. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur