opc_loader

Vandaag de dag laten steeds meer mensen de elektrische haard vrijstaand installeren. Het is een ideale vervanger voor de traditionele open haarden waarbij het noodzakelijk is om een rookkanaal aan te leggen. Deze elektrische modellen hoeven niet te worden voorzien van een kanaal, zo kunt u zonder grote aanpassingen aan uw woning gebruikmaken van een sfeervolle haard. Door de elektrische haard vrijstaand te installeren kunt u ervoor zorgen dat deze een mooie centrale plek in uw woning of woonkamer krijgt. U bepaalt zelf waar deze wordt geïnstalleerd, dankzij het ontbrekende rookkanaal zijn alle locaties in de woning mogelijk.

Waarom is een elektrische haard vrijstaand beter?

Een elektrische haard werkt op elektriciteit. Door de haard te koppelen met een stopcontact wordt gezorgd dat deze snel en efficiënt kan werken. Binnen korte tijd kan een heerlijke warme gloed van de haard worden gevoeld, in een mum van tijd wordt deze gloed verspreid door de gehele kamer en woning. Dankzij het sfeervolle licht van de elektrische haard is het een romantisch en rustgevend element in uw woning. Er wordt geen rook geproduceerd, hierdoor zal uw woning volledig rook- en reukvrij blijven.

Elektrische haard vrijstaand installeren

Als u ervoor kiest om een elektrische haard vrijstaand te installeren dan is het belangrijk om dit dicht bij een stopcontact te doen. Zo heeft u altijd toegang tot stroom. Om de duurzaamheid van uw haard te verbeteren kunt u gebruikmaken van zonne-energie. Door uw energie op te slaan voor een later tijdstip, zoals in de avond, kunt u deze opgeslagen energie weer omzetten naar warmte en licht zodat u het op dat moment kunt gebruiken. Dit is een efficiënte manier om gebruik te maken van de natuurlijke elementen.

Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 22 (van de 22 artikelen). Resultaat:1

U wilt een Openhaard maar u heeft geen rookkanaal dan kiest u voor een Elektrische Vrijstaande Haard. Met een Elektrische Haard Vrijstaand heeft u alle voordelen van een Openhaard zoals warmte en sfeer maar niet de nadelen zoals rook en afval. Voor het plaatsen van een Elektrische Haard en Schouw heeft u alleen een beetje ruimte en een 220v stopcontact nodig. Met een Elektrische Haard en Schouw is sfeervolle stralingswarmte en vlammenspel binnen ieders bereik. Elektrische Haarden en schouwen zijn er in tal van soorten en stijlen. Zo is er voor iedere woning en elk vertrek wel een geschikt model: van heel strak en modern tot zeer klassiek nostalgisch.

Winkelwagen
Webwinkelkeur