opc_loader

Elektrische haarden

 

De laatste jaren zijn de elektrische haarden enorm in opkomst. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische haard. Het is veilig en geeft net zo’n mooi vlammenspel als een echte openhaard. Nu zal u waarschijnlijk denken hoe dit mogelijk is? De laatste jaren is de techniek van elektrische haarden enorm veranderd. Het vlammenspel ziet er nu elegant en levensecht uit. Vooral als u kiest voor een haard op waterdamp. De waterdamp wordt door de haar verdampt zodat u hetzelfde effect krijgt als een echt haardvuur. Voor u het weet staat u te genieten van het vrolijke vlammenspel en heeft u het idee dat u naar een echte openhaard staat te kijken.
 

Elektrische haarden met een strakke vormgeving.


Als u denkt aan elektrische haarden dan denkt u al snel aan de klassiekers met een vrij nep vlammenspel. Door te werken met waterdamp heeft u nu echt een openhaard die levensecht is. U verbrand namelijk damp, waardoor het vlammenspel wel echt is, maar u geen overlast heeft. U heeft geen schouw nodig. Het enige dat u nodig heeft is een stopcontact om de openhaard op aan te sluiten. U heeft waarschijnlijk nog nooit een openhaard gezien die zo realistisch brand als de elektrische openhaard. Dankzij de strakke vormgeving in plaats van een klassiek design past de haard in uw woning.
 

Kies voor veiligheid met elektrische haarden..


Openhaarden worden vaak nog als onveilig gezien door het vlammenspel. Als een vlammetje verkeerd gaat, dan kan dit grote schade aanrichten. Elektrische haarden werken misschien met waterdamp, maar zijn volledig veilig. U hoeft niet extra te ventileren of bang te zijn dat het misgaat. Als u opzoek bent naar een veilig systeem die u ergens in kan bouwen, dan kan u kiezen voor elektrische haarden.

Experimenteren met elektrische haarden.

U kan een complete elektrische haard online bestellen of zelf experimenteren met een los systeem. Zo kan u de elektrische haarden inbouwen in een strakke wand. Door geen frame te gebruiken lijkt het als of de vlammen uit uw muur komen. Geniet van het intense vlammenspel en ervaar de sfeer zoals u dit nog nooit gezien heeft bij een elektrische haard. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur