opc_loader

Biobranders

 

Biobranders vormen een veilige sfeerhaard waar u alle kanten mee op kan. U kan de brander in een bestaande sfeerhaard plaatsen of uw eigen haard maken. Biobranders hebben geen schouw nodig en branden op bio-ethanol. Hierdoor zijn ze flexibel om overal in huis te plaatsen. Het enige dat ze nodig hebben is een beetje ventilatie. Voor de rest gebeurd alles van zelf zonder het gebruik van een openhaard. U creëert zo exact hetzelfde effect en u kan genieten van een avontuurlijk vlammenspel.
 

Uw eigen openhaard maken met biobranders.


Biobranders zijn geschikt om uw eigen openhaard mee te maken. Bouw een schouw van MDF en stuk deze glad. In de inkeping van MDF kan u een prachtige openhaard bouwen. U kan gerust de biobranders in het MDF plaatsen en veilig genieten van een vlammenspel in uw woning. Met losse branders kan u eigenlijk alle kanten op. Zo kan u een scheidingswand maken tussen uw woonkamer en keuken of in uw slaapkamer een wand maken voor uw kledingkast. Met een sfeervol vlammenspel gaat u al snel eerder naar bed om samen te genieten van een romantische openhaard in uw slaapkamer. U kan de openhaard op iedere gewenste plek plaatsen doordat u niet afhankelijk bent van een schouw.
 

Biobrander uitzoeken aan de hand van het reservoir..


Het design van een losse biobrander is vaak niet heel erg belangrijk doordat u zelf een plekje zoekt voor uw brander. U bouwt de brander meestal in, waardoor de uitstraling niet belangrijk is. Het reservoir daarentegen is wel belangrijk. In een reservoir kan u de bio-ethanol doen tot een bepaald aantal ml. Op één liter bio-ethanol brand de biobrander gemiddeld een uur. Als de biobrander leeg is dan bent u verplicht een half uur te wachten voordat u weer gaat bijvullen. Het kan de sfeer dus flink verpesten als uw vuur telkens uitgaat. Zorg er dus voor dat u een reservoir heeft die groot genoeg is om een avond lang te genieten van een vrolijk vlammenspel.

Biobranders online bestellen.

Biobranders kan u eenvoudig online bestellen in onze webshop. U heeft hierbij de keuze uit diverse formaten zodat u altijd een passend exemplaar heeft. Uiteraard zijn alle branders vakkundig getest zodat u zeker weten een veilige brander in huis heeft. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur