opc_loader

Bio-ethanol

 

Bio-ethanol is een milieuvriendelijk, waarmee het mogelijk wordt om in huis een openhaard te bouwen zonder schouw. Bio-ethanol heeft namelijk geen rookkanaal nodig en heeft voldoende aan een huis met ventilatie. Maar hoe kan u bio-ethanol branden zonder dat u een rookkanaal nodig heeft? Bio-ethanol stoot CO2 en waterdamp uit. Twee stoffen die helemaal niet gevaarlijk zijn en waar u gewoon in kan rondlopen. Het is wel belangrijk dat u tijdens het branden van uw bio-ethanol voldoende blijft ventileren. De sfeerhaard verbruikt namelijk zuurstof en het is belangrijk dat deze voldoende in de lucht is. Zolang er voldoende zuurstof is kan u veilig genieten van uw eigen bio-ethanol haard.
 

Het verbruik van bio-ethanol in een sfeerhaard.


Sommige biobranders gebruiken meer vergeleken met andere sfeerhaarden. Vaak staat het bij de sfeerhaard omschreven wat het gemiddelde gebruik is. Het verbruik van bio-ethanol ligt op ongeveer ??n liter per uur. Doordat de brandstof vrij goedkoop verkrijgbaar is bent u in verhouding minder geld kwijt vergeleken met een echte openhaard. U hoeft namelijk geen hout en aanmaakblokken te kopen en u hoeft jaarlijks geen schoorsteenveger te bellen. Door het lage verbruik betaalt u ook nog eens weinig voor een gezellige sfeerhaardje.
 

Genieten van sfeer zonder overlast..


Met bio-ethanol kan u genieten van sfeer zonder dat u overlast heeft van een brandende kachel. U heeft namelijk geen last van een onaangename geur in huis of last van brandgevaar. Uiteraard dient u wel spullen uit de buurt van de vlammen te houden. In tegenstelling tot de meeste sfeerhaarden geeft bio-ethanol een natuurlijk vlammenspel. De sfeerhaarden werken op een echte brandstof in dus niet op waterdamp of elektra. Zo kan u genieten van hetzelfde effect als een openhaard alleen zonder hoge installatiekosten.

Design bio-ethanol sfeerhaarden.

Als u kiest voor bio-ethanol als brandstof voor uw openhaard, dan heeft u een ruime keuze uit design sfeerhaarden. Geniet van een aangenaam vuur en kies voor designs die passen bij de uitstraling van uw woning. U heeft een ruime keuze uit klassieke haarden tot moderne sfeerhaarden in uw woning. U heeft al een eigen openhaard onder de ? 200, maar de prijzen kunnen ook hoger oplopen als u een echte designhaard in huis haalt. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur