opc_loader

Bio-ethanol haarden

 

Bio-ethanol haarden zijn sfeerhaarden speciaal gebouwd voor de bio-ethanol brandstof. Deze onschadelijke brandstof is speciaal gemaakt om sfeer in huis te creëren zonder schouw of afvoerkanaal. U heeft zelfs geen schoorsteenveger nodig en u kan de haard plaatsen waar u maar wilt. Het maakt niet uit of u opzoek bent naar een scheidingswand of een sfeervol vuurtje. Met bio-ethanol haarden creëert u precies de sfeer waar u naar opzoek bent. Zonder dat het schadelijk is voor de omgeving of het milieu. Dankzij de waterdamp en CO2 die de sfeerhaard uitstoot is het gebruik van de haard ongevaarlijk. Geniet van de aangename warmte in huis met bio-ethanol haarden.
 

Italiaans design met bio-ethanol haarden.


Als u kiest voor een nieuwe bio-ethanol haard, dan kan u kiezen voor Italiaans design. Italiaans design zorgt voor een moderne sfeer binnen uw eigen woning. U heeft de mogelijkheid om de haard neer te zetten als bijzet haard of als scheidingswand. Eén van de Italiaanse designers die u absoluut niet mag missen is Saferetti. Ze werken samen met beroemde designers om de mooiste bio-ethanol haarden te bouwen. Denk hierbij aan een sfeerhaard in uw woning gemaakt door designers van Porsche. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden als u kiest voor Italiaans design voor uw openhaard.
 

Losse bio-ethanol haarden om zelf te experimenteren..


U kan natuurlijk ook zelf experimenteren met bio-ethanol haarden om zo uw eigen unieke creatie neer te zetten. Met een losse bio-ethanol brander maakt u eenvoudig uw eigen openhaard of afscheiding tussen bepaalde ruimtes. Maak bijvoorbeeld uw eigen eetkamer door de ruimte te scheiden met bio-ethanol haarden. Het effect is werkelijk prachtig en u creeërt direct een gezellige sfeer tijdens het avondeten of feestdagen. Geniet samen aan tafel van het heerlijke eten en het vlammenspel van uw eigen haard.

Bio-ethanol haarden online kopen.

Bio-ethanol haarden kan u eenvoudig online kopen via onze webshop. Door ze online te bestellen heeft u een ruime keuze uit verschillende designs en mogelijk. Maak een keuze uit passende designs en koop uw eigen openhaard online in onze shop. Voor u het weet kan u genieten van een origineel design waar iedereen van zal opkijken. 

Winkelwagen
Webwinkelkeur